Groot & Kleinhandel in Juwelen.

Elegant, kwalitatief, betaalbaar.

Bedrijf

Welkom bij Paco Or Jewels bvba

Ons bedrijf werd in 1986 opgericht als een éénpersoonszaak, maar groeide al snel uit tot een volwaardige KMO met een uitgesproken familiaal karakter.

De firma Paco Or Jewels bouwde in de loop der jaren een schat aan ervaring en knowhow op in het ontwerp opvolgen en in productie plaatsen van onder meer juwelen, promotie-artikelen, medailles enz.. Maar ons bedrijf legt zich evenzeer toe op de galvano-, graveer en rhodineerwerk van elk volume. Welke opdracht u Paco Or Jewels ook toevertrouwt, men werkt hem met glans af.


Overzicht

U kan bij ons terecht voor: aankoop, vakkundige diamantgravure en reparaties in juwelen. Onze juwelen zijn vervaardigt in diverse materialen: zilver, titanium, staal, doublé 18kt enz...


Ontwikkelen

Wij zijn tevens uitstekend geëquipeerd om uw promotie-artikelen te ontwikkelen en te vervaardigen. Daarbij kan uw logo, merknaam of embleem verwerkt worden in oa volgende artikelen: Dasklemmen, Sleutelhangers, Pins, Manchetknoppen, Medailles enz...


Galvano bewerking

Het veredelen van uw juwelen met een duurzame oppervlaktebehandeling: vergulden, verzilveren, rhodineren, bronzeren en vernikkelen. (Uitsluitend juwelen en kleine voorwerpen.)


Gietwerk

wij werken volgens de nieuwste vacuüm-giettechnieken Paco Or Jewels biedt u haar diensten aan voor:

  • Het gieten van uw wasjes in zilver, goud en brons

  • Het mouleren van uw stukken voor serieproductieTerug naar de hoofpdagina

CONTACTEER ONS

OF PAS ONZE JUWEELTJES EENS AAN

Datum Locatie